Apps, cybersikkerhed og fysisk beskyttelse: Forbered din smartphone til en festival

Apps cybersikkerhed og fysisk beskyttelse Forbered din smartphone til en festival

I løbet af de sidste år har underholdningsindustrien forvandlet sig fuldstændig, og nu tilbyder det meste af det sjove fra komforten af ens eget hjem.

Et godt eksempel på dette er casino industrien, som tog digitaliseringstrenden op og nu giver brugerne mulighed for at holde et Blackjack party når som helst og hvor som helst. Der er dog nogle oplevelser, som stadig ikke er så fordybende, når de er online – for eksempel stemningen på en fantastisk festival, som absolut bør opleves i det virkelige liv. De bedste mobiltip til festivaler går langt ud over en anbefaling af apps, selvom du vil finde et par af dem her.

Tips til at din smartphone er sikker

Sikkerhed først-tilgangen gælder lige så meget for dine værdifulde ejendele, herunder din mobiltelefon eller smartphone. Så hvordan kan du beskytte din mobil mod tyve?

For det første, forbered dig på det værste. Inden du overhovedet tager afsted til festivalen, er det klogt at tage backup af dine telefondata og apps. Gå derefter online for at gøre dig bekendt med Android Device Monitor eller dit operativsystems tilsvarende. Disse kan bruges til at lokalisere telefonen, låse den og slette den i værste fald.

For det andet, overvej en midlertidig telefon. Festivalgængere kan godt tænke sig at overveje at tage en midlertidig telefon til festivalen. Dette kan være en gammel telefon eller bare en billig backup som Nokia 3310. I begge tilfælde er den originale mobil sikker derhjemme, mens den midlertidige telefon med lav værdi sandsynligvis ikke fanger en tyvs øje.

For det tredje, tænk på dit Smartwatch. Hvis din smartphone ikke ses, er det usandsynligt, at den bliver stjålet. Her kan et smartwatch hjælpe, så smartphonen kan ligge i en lomme eller taske, når du tjekker alt fra notifikationer til festivalnavigation.

For det fjerde kan du investere i noget beskyttende etui for at forhindre væskeskader, uanset om det er et vandtæt telefoncover eller en pung med lynlås. Du kan så sætte den på en snor, som du normalt kan købe på festivalens merchandise-taburet, og have den hængende om halsen, så du altid ved, hvor den er. Nogle festivaler kan endda have skabe tilgængelige, så du sikkert kan opbevare din telefon og andre værdigenstande væk og samle dem, når du har brug for dem.

Til sidst skal du sikre dig din telefon forud for festivalsæsonen, så du kan slappe af og nyde musikken og atmosfæren uden at skulle stresse over omkostningerne ved at udskifte eller reparere din telefon, hvis der skulle ske noget slemt. Hvis du er på en festival, skal du nyde dig selv! Når dette er sagt, er det nemt at blive fejet op i atmosfæren og distraheret af al musikken og det sjove. Derfor er festivaler og koncerter højrisikomiljøer for tab, tyveri og skader. Din telefon kan falde ud af din lomme, mens du danser, den kan være lommetomme eller have drikkevarer væltet ud over den. Med priserne på telefoner, der stiger hvert år, bliver det stadig dyrere for folk at udskifte deres telefoner og endnu mere lokkende for lommetyve. Selvom du kan gøre alt for at beskytte din telefon, kan der altid ske ulykker.

Få mest muligt ud af det: Festivaltilbehør til dig

Alle har brug for en række festivaltilbehør, og mobiltelefonen kan tilsluttes en lang række af disse.

For det første er en NFC/Bluetooth-højttaler essentiel. Når festivalscenen er tom, er det stadig muligt at nyde musik ved at parre en smartphone med en NFC/Bluetooth højtaler. “Ingen kabler”-aspektet er perfekt til festivalscenen, og selv relativt billige enheder har masser af watt til musik påskønnelse af alle.

For det andet, køb en powerbank. Disse er for mange betragtet som et essentielt festivaltilbehør. Powerbanks, der er tilgængelige i en række forskellige kapaciteter, ofte over 4.000 mAh, oplades inden afgang til festivalen og kan bruges til at genoplade en smartphone. Faktisk kan de holde så meget strøm, at de kan genoplade de fleste smartphones to gange! Invester endelig i en solcelleoplader. Selvom det er lidt mere besværligt, sammenlignet med en powerbank, kan solcelletelefonopladere udføre deres magi igen og igen ved at bruge solens naturlige kraft. Som regel er solcelleopladere stadig lommevenlige, medmindre du vælger den solcelledrevne paraplykonfiguration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *