Catering til Festival? Derfor vælger Danmarks festivaler i højere grad cateringvirksomheder

catering_paa_festival_derfor_vælger_mange_festivaler_alt_bruge_cateringvirksomheder_i_dag

Desværre har årets festivaler ikke kunne leve op til standarden, når det kommer til madtilbuddene. Jovist har man kunne finde stort set alle køkkener repræsenteret på de store festivaler landet over. Men et utal af køer er hobet sig op – og det skylder faktisk både den gode mad, men desværre også manglen på frivillige.

Desværre har der været langt færre der har ønsket at melde sig som frivilig på en af landets festivaler.

For eksempel viste en artikel fra dr.dk, at “Volt der servicerer på Roskilde Festival manglede mere end 200 frivillige før festivalen startede.”

Samme galt det for den lidt mindre, men fornøjelige Thy Festival som samme artikel skriver “manglede op til 250 frivillige for at afholde festivalen.”

Og langt størstedelen af de frivillige der søges til landets festivaler er til madboderne.

Musikfestivaler tyer nu i langt højere grad til catering

Det har nu fået mange festivaler til at tye til de mange cateringtilbud. På anmeldelsesplatformen for cateringvirksomheder “WeCater” har de også givet indsigt i at der til tider kommer nogle større bookinger.

“Det er blevet mere populært at vælge de sikre cateringløsninger, der bare altid leverer varen og fjerner alle udfordringerne man som Festival måtte have med logistikken” udtaler Jasper fra Wecater.dk

Der er mange cateringvirksomheder, der leverer mad til festivaler i Danmark. Dette skyldes dels de mange cateringvirksomheders lokale tilgængelighed, men også cateringvirksomhedernes evne til at levere højkvalitetsmad til en overkommelig pris.

Cateringvirksomhederne kan ofte levere maden på en måde, som gør det muligt for festivalgæsterne at nyde deres madoplevelse uden at skulle bekymre sig om logistikken og relativt hurtigt kan blive serveret.

Men cateringvirksomheder har ofte også den fordel at de kan lave mad både ind og ud af huset, i langt højere kvantiteter.

Hvilke cateringvirksomheder og mad finder man på festivaler i dag?

På de fleste store festivaler i Danmark vil man kunne finde cateringvirksomheder, der leverer alt fra mad til drikkevarer.

Derudover vil man ofte også finde cateringvirksomheder, der specialiserer sig i en type mad eller et bestemt køkken.

De cateringvirksomheder, der oftest dukker op på festivaler, er dem, der leverer pizza, burgere og hotdogs.

Men cateringvirksomhederne er ikke længere begrænset til at levere den gængse og hurtigere madtype som fast-food, og deraf det mere usunde indhold af udvalget.

I dag findes også mange sundere alternativer som, såsom salater, sandwiches, friske retter med fisk og kød – og ikke mindst de mange veganske tilbud.

Og de lever også af at levere de mere spændende menuer som dem man kender fra en Julefrokost, Påskefrokost eller den årlige nytårsmenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *