Dette kan du lave hvis festivaler bliver aflyst

Bliver festivalerne til sommer ikke til så meget, så vil mange danskeres sommer være ødelagt. Utallige danskere lever for at tage på festival om sommeren, og opleve god musik og sjove fester. Lige nu er det ikke sikkert at sige, om vi får lov at komme på festival. Der er rigtig mange ting som spiller ind fra regeringens side som kommer til at afgøre dette. Hvad skal man lave til sommer hvis festivaler bliver aflyst? Der er en hel del ting man kan udskifte sommerens løjer på festivaler med. Det afhænger alt sammen af vejret. Flere gange kan man opleve om sommeren, at der er uger hvor det regner 24 timer i døgnet, og ligeså meget som man gerne vil undgå dem, så kan det være svært at forudsige hvad vi får smidt i hovedet til sommer.

Får man en uge med regn, så er det der hvor sommeren kan blive lang. Heldigvis har vi film til at hjælpe os gennem det dårlige vejr. Det kan altid løses ved at ligge på sofaen og smide benene op og se en klassiker. Der er så mange film på internettet, at det kan være helt svært at finde hvilken en man helst vil se. Her er det godt at bruge en side som filminspiration.dk som har lavet rigtig mange lister over film du skal se som vi selv har brugt rigtig mange gange. 

Drømmen om at tage på filmfestival igen

Året rundt kører der mange forskellige filmfestivaler. Her bliver man præsenteret for de fineste film der er kommet, og ofte bliver der uddelt diverse priser indenfor kategorier. Den mest populære filmfestival kender de fleste til, det er nemlig Oscar uddelingen, som i år foregår den 26 april, desværre uden fysiske deltagere. Det betyder altså at det hele vil foregå online, hvilket man efterhånden er vant til.

Udover at der bliver uddelt priser til de mest populære og omtalte film, så findes der også filmfestivaler til forskellige nicher af film. Inden for filmverdenen findes der uendeligt mange kategorier, og mange mennesker er kun fans af specifikke film. Eksempelvis er der mange danskere som elsker dokumentarfilm, hvilket har ført til at vi i Danmark har et af de største dokumentarfilmfestivaler som hedder CPH:DOX. Der er altså en kombination af festival og film, som vi kalder filmfestivaler, som består af en fejring af film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *