Festival Gear og Grej ➞ Her er Top 10 Gear/Grej til Festivalen ✅

📑 Forbrugerguide til køb af festival gear og grej, November 2020

📌 Find nemt det bedste festival grej i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke festival gear.

Top 10 Gear og Grej til festivalen

Alle kender til at gå i panik over, hvad man skal have med på festivalen. At tage på festival i Danmark, er ekstremt populært. I mange år har danskere taget på festival, et fælles event, som er med til at binde os sammen som mennesker. Er man ny på festival, eller har man blot brug for en lille øjenåbner, i forhold til hvad man skal have med på festival, så er man kommet til det rette sted.

Hos Festivalinfo.dk har vi sat os for at teste og anmelde det bedste festival gear og festival grej. Vi ønsker at finde de mest nødvendige ting, man skal have med på festival, samt den bedste version af det produkt. Eksempelvis ønsker vi at finde det telt, som er i bedst kvalitet, som samtidigt er hurtigt og praktisk, hvilket det jo skal være, på en festival.

Pop_up_telt_3-4_personer_festival_gear
ForhandlerPrisKøb her

449 Kr.

🥇 Slå teltet op på 30 sekunder!

Prisgaranti

Et 3-4 personers pop up telt er det absolut nemmeste og hurtigste valg, man kan tage, hvis man er på jagt efter et telt til festivalen. Samtidigt, er det absolut mest nødvendige festival gear. Da det er et pop up telt, kan man slå det op ualmindeligt hurtigt, og man skal ikke bruge flere timer på at stresse med stænger, der skal igennem diverse huller. Et telt er selvfølgelig nummer et på listen over grej til festival, da det er absolut mest vigtigt, at have et godt telt på festivalen.

Det bedste telt til prisen

Når man køber dette telt, er man sikret et telt, som holder hele ugen. Man undgår at det flyver væk, går i stykker eller at man selv ødelægger det, når det slåes op. Her får man det nødvendige plads, som man skal bruge. Det kunne f.eks være ens ting, og der er rigeligt med plads til at kunne sove i teltet med en ven eller kæreste. Desuden er det et af de billigeste på markedet, sammenlignet med kvaliteten af andre telte. Derfor ligger dette telt nummer et på vores liste.

2. Den klassiske ølbong – drik hurtigt og sjovt med vennerne

Den_klassiske_ølbong
ForhandlerPrisKøb her

59 Kr.

59 Kr.

69 Kr.

🍺 Drik en øl på under 2 sekunder!

Ekstremt holdbar

Den klassiske ølbong er et must have, når man skal på festival. Det er den vildeste kickstarter til festen. Ølbongen er blevet legendarisk indenfor sjove drukformer, sammen med andre ølbongs, som en BongZilla eller Beerstick. Det er altså et krav, at have en ølbong med på festival, da det er et super sjovt stykke festival grej. Denne ølbong er ekstremt nem at have med sig overalt, og kan også pakkes super nemt ned igen.

Plads til op til tre øl i tragten!

Der er plads til op til tre øl i tragten, hvilket gør den perfekt til at konkurrere med vennerne om, hvem der kan drikke øl hurtigst. Udover det, har den en fleksibel slange, som gør den super holdbar, så man undgår, at den knækker, men det smarte ved den, er også, at den er super nem at bruge. Det bedste ølbongen er den lave pris. En klassisk ølbong koster mindre end et måltid på festivalen, og derfor bør det være overkommeligt for alle at anskaffe sig den. Derfor ligger ølbongen nummer to på listen for gear til festival.

3. Pavilion – Et krav når det kommer til grej til festivaler

Pavillion_et_krav_når_det_kommer_til_grej_til_festivaler

Fungerer som det store partytelt

Hurtig og nemt at sætte op, på kun 10 minutter

ForhandlerPrisKøb her

149 Kr.

149 Kr.

For at holde sig tør, hvis det begyndte at regne, skal man også medbringe en pavillon. Har man en pavillon, er man sikret mod det dårlige vejr, så festen aldrig kan dø! Finder man den korrekte pavillon, kan man slå den op på 10 minutter og så er man godt kørende resten af festivalen. Centrum af festen foregår tit under pavillonen. Her har man ofte også bordet stående, så pavillonen er en af nøglerne til den perfekte camp fest, da pavilionen giver en mere intim stemning i campen. Derfor er pavillonen nummer tre indenfor festival gear og grej

Den optimale pavilion til festivalen

Vælger man en pavillon på 3×3 meter, vil man godt kunne gå hen og løbe tør for plads. Et kendt scenarie er, hvis det regner, da alle ofte ikke altid kan være under pavilionen. Derfor bør man købe flere, så man også kan have dem stående forskellige steder eller i en bestemt formation. Dette er især smart, da det kan bidrage til at festen er lidt spredt ud, og at der er plads til flere mennesker.

4. Festivalstol – Must have festival gear

Festivalstol_must_have_festival_gear
ForhandlerPrisKøb her

49 Kr.

59 Kr.

🍺 Plads til dåseøl i kopholderne

Hurtig og nemt at have med overalt

Er man på festival, er det altid smart at have en festival stol med. Den kan hurtigt tages med ud af campen, og kan være god til lige at sidde og sunde sig i om morgenen. Det er super rart, at man også har muligheden for at sidde ned og snakke, hvis man lige har brug for en pause fra dansegulvet. Derfor er det altså nødvendigt at have en campingstol med på festivaler, da man altid kan bruge den.

Kan bruges til at skabe stemning

Der er intet federe end at spille ølbowling, i bagende sol hele dagen på festivalen. Det er lidt mere afslappende end den konstante fest, og man har det altid sjovt, når man spiller ølbowling på festivaler, derfor er det et vigtigt stykke festival grej. Her er det selvfølgelig nødvendigt, at man har en stol, så igen er det altså nødvendigt at have en stol i mange situationer. Derfor ligger en festival stol nummer fire på vores liste, da det er et essentielt stykke grej til festival.

5. Luftmadras – Der er intet vigtigere festival grej end en god luftmadras

Luftmadras_vigtigt_festival_grej
ForhandlerPrisKøb her

149 Kr.

167 Kr.

😴 Sov komfortabelt – vågn op friskere

Absolut de bedste festivalsoplevelser opleves med en god luftmadras

Eat, drink, sleep, repeat. Det er sådan, det fungerer for mange på festivaler. Det vil altså sige, at en ud af tre ting kan gøres fantastisk ved at have den korrekte luftmadras. Sover man godt, har man uden tvivl en bedre festivals oplevelse. Der er ikke nogen, som gider en luftmadras, som taber luft henover ugen, man skal have, den bedste luftmadras der er.

Undgå ting som ondt i ryggen

Der er intet værre på festival end at vågne og bare være helt kvæstet, det er nok at have tømmermænd, det nytter ikke noget at have ondt i kroppen også, derfor er dette et super vigtigt stykke festival grej. Skal man sove sammen med ven eller kæreste, eller vil man bare gerne sove som en konge, kan man selvfølgelig også få en til to personer. Det er altså en absolut nødvendighed at have en god luftmadras, og derfor ligger den på en femte plads hos os.

6. Sovepose – Vigtigste festival grej som er luftmadrassens bedste ven

Sovepose_nødvendigt_festival_gear
ForhandlerPrisKøb her

97 Kr.

179 Kr.

💤 Undgå at fryse om natten

Hurtig og nem at pakke ned

Det bedste match der findes, er en god madras og en god sovepose. Sover man som en konge, kan man ikke undgå at gå hen og have en festival som en konge. Når det kommer til festival gear, er disse to ting en sammenhængende faktor, og det er bare et must, at de fungerer, da man virkelig kan gå hen og misse ud på noget, hvis det ikke fungerer.

Beskytter dig mod kulden

Soveposen er en god investering, til når det bliver koldt om natten. Har man ikke nogen puttemakker at dele kropsvarme med, kan man altid regne med sin sovepose. De er lavet til at holde dig varm en hel nat, og når man bor i Danmark, kan man aldrig vide hvilket vejr, man støder på. Det, som er super smart, er, at man også kan lyne soveposen op, så man kan bruge den som en dyne i stedet, hvilket gør det en smule koldere og bedre til de varme nætter.

7. Hygiejne kit – Hold dig ren og lækker på festivaler

Hygiejne_kit_Hold_dig_ren_og_lækker_på_festivaler

Øg renligheden for dig selv, og dine medmennesker

Mindre sandsynlighed for at blive smittet af sygdomme

I disse tider med Covid-19 kan man jo slet ikke sige, om det bliver muligt for os at tage på festivaler. Men med testresultater der har en så drastisk stigende hastighed, er der håb forude. Derfor skal man stadig ikke glemme at holde sig renfærdig, da det giver et godt udtryk, til dem man omgås med, og derfor det er dette festival grej meget vigtigt. Derfor er et hygiejne kit en essentiel del af festivals pakken.

I et beskidt miljø gælder det om at gøre en ekstra indsats

Det er altid så klamt, hvis folk er super beskidte, eller ikke har rent tøj på på festivaler. Ikke alle vil bo på festivalspladsen i telte og have den fulde festivalsoplevelse. Men er man den person, er det vitalt, at man får et festivals kit med på vejen, da der er så beskidt omkring en, at man bliver nødt til at gøre lidt ekstra for at holde sig selv ren.

8. Pressening – Smart festival gear der bruges til at afspærre ens område

Pressening_festival_gear

🏕️ Spær et område af til jeres festival camp

Større sandsynlighed for at få en større plads på festivalen

Når festivals pladsen åbner, er det typisk rigtig panisk. Man løber afsted for at finde det rette sted, man skal sætte sin camp op. Ikke alle når frem samtidig, og det kan være svært at spærre nok plads, hvis man bare er to, da folk er rigtig griske. Her er det super smart at have en pressening, som man bare kan smide ud over ens territorium, og så ved folk godt, at de skal respektere at det er ens plads nu.

Kan også fungere som gulv i campen

Har det regnet rigtig meget, som det nu kan gå hen og gøre, kan man ligge presseningen ud som et gulv i ens camp. Så undgår man at vælte rundt i mudderet. Det er altså en kæmpe fordel, da vejret aldrig er til at forudsige når man er på festival, og det gælder om at være forberedt på det værste. Derfor er dette altså et vigtigt stykke festivals gear.

9. Powerbank – Til at holde dig kørende på strøm

Powerbank_Til_at_holde_dig_kørende_på_strøm

🔋 4 ekstra opladninger til smartphones

Prisgaranti

Når man render rundt mellem forskellige koncerter hele dagen og bruger telefonen til at betale, filme og skrive sammen med folk, løber man hurtigt tør for strøm. Derfor er det meget vigtigt at man har en opladt Powerbank med sig. Har man det kan man altid lige tilkoble den telefonen og så er man kørende igen.

Undgå den uheldige situation

Ingen gider at ens telefon løber tør for strøm når man er væk fra hjemmet. Det kan næsten være angstprovokerende hvis man er alene et stort sted og ikke kan finde rundt. Man skal altid bruge strøm, eksempelvis har man flashlight på telefonen, og i et mørkt telt er det rigtig svært at se noget. Derfor er en Powerbank en del af denne liste, da den er en lille, men meget vigtig del af ens festivals pakke liste.

10. Pop up telt 1-2 personer – Den mindre variation

Pop_up_telt_1_2_personer_Den_mindre_variation
ForhandlerPrisKøb her

349 Kr.

🥱 Til dem som er mere sparsomme med pladsen, eller godt kan lide at sove alene

Prisgaranti

Sover man alene, eller har ikke brug for plads til bagage, så skal man helt klart købe et 1-2 personers pop up telt. Dette telt er et rigtig smart stykke festival gear da det vejer næsten halvdelen af det andet telt, og fylder også mindre. Det er altså ekstremt nemt at have med, og kan slås op på under 30 sekunder. Et pop up telt er et must have, da man simpelthen sparer rigtig meget tid og kræfter som man kan bruge på en bedre måde når man er på festival.

Til den som godt kan lide at sove alene

Dette telt er til dig som godt kan lide at sove alene, i stedet for med en ven eller en kæreste. Her er der perfekt plads til din bagage, samt din luftmadras. Det giver dig altså mulighed for også at fylde mindre i din camp, og samtidig få opfyldt dine sovebehov på festival. Der er et stort udvalg af pop up telte, og det gælder om at finde det rigtige som passer til en selv. Derfor synes vi det var det værd at nævne dette telt på en 10. plads.


Derfor skal man have festival gear og grej med på festivalen

Festival gear er nødvendigt for at man kan have den bedste oplevelse på festivaler som er muligt. Det kan være alle ting man skal bruge, nogle skal kun bruge specifikke ting, men det er super vigtigt at man har det som man skal bruge når man skal på festival, for der er intet værre end at stå i situationen hvor man mangler noget, det kunne f.eks. være hvis det begyndte at regne, og man i sin camp ikke havde nogen pavillon. I den situation vil det først være nedern der, men man føler sig mega dum hvis man ender med at komme ud i den situation.

Derfor er det vigtigt at følge en Festival Pakkeliste, da denne sørger for man intet mangler, og kan sikkert og trygt tage på festival, vidende om at man har det hele med. Er man ny til festivaler er det ligesom ikke sikkert man ved man skal bruge en festivalstol, men det er altså en nødvendig ting når man er på festival.

Dette festival grej er det vigtigste

Det vigtigste festival grej er et Pop up telt. Måden det fungerer er at man bare kaster teltet ud, og så folder det sig ud af sig selv. Dette er super nemt og hurtigt, hvilket gør din festival oplevelse nemmere. Alle skal bruge et telt hvis de bor på festivalspladsen, så hvorfor ikke gøre det nemt for sig selv.

Udover det kan det være super smart at have en festival højtaler med. Det skal gerne være en med enormt meget power i, da folk omkring dig også spiller musik. Det kan godt virke kaotisk, men musikken er en nøgle til et fedt festival.

En anden super sjov ting på festivaler er alle de forskellige lege man kan lave. Druklege er med at starte fællesskab, og er måske også med til at introducere dig for nye mennesker. En af disse ting er eksempelvis hvis man har en Ølbong, som er ekstremt populære på festivaler.

Festival gear kan også være gadgets – husk det sjove grej til festivalen

Er man på udkig efter at have det sjovt på festivaler, så skal man som sagt have en Ølbong, men der er også andre sjove ting man kan lave på festivaler.

Forskelligt fra festival til festival

Det er altid forskelligt hvilke festivaler der har hvilke muligheder. Det betyder altså at nogle ting er mulige nogle steder, og andre steder er de ikke. Festivaler i Danmark er ekstremt populære, og bidrager til rigtig mange ting på alle mulige forskellige måder.

Vejret skal ikke kunne stoppe dig

Et godt festival indeholder både sol, blæst og regn. Derfor skal man altså være forberedet på lidt af hvert. Festival tøj er forskelligt fra dag til dag, da at man kan gå fra sol til regn på meget kort tid. Derfor er det vigtigt at have en oversigt over det rette tøj som man skal medbringe.

Et spil kort

Til de lidt mere afslappede tider er det altid godt at have et spil kort, oveni i at man kan bruge det til utallige drukspil, som altid er gode partystarters, hvor folk kan få lidt alkohol i blodet. Derfor er det vigtigt at huske et spil kort på festivaler.

Tag en bold med

Hvis man nu skulle gå hen og få lyst til at spille ølbowling, skal man jo selvfølgelig have noget at bowle med. Derfor skal man huske en bold, plus at hvis man er ægte drengerøv, så er et godt spil gris om en omgang røv eller bajere altid en klassiker på festivalspladsen.