Festival højtalere

Festival højtaler – Vælg den helt rigtige højtaler

📑 Forbrugerguide til køb af festival højtaler, December 2020

📌 Find nemt den bedste festival højtaler i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke festivalhøjtaler.

Top 3 Festival højtaler man kan vælge til festivalen

Når man tager på festival er det vigtigt man fælles investerer i en festivalhøjtaler. En højtaler til festival er ikke bare en hvilken som helst højtaler, det er en af de vigtigste ting man tager med på festival. Har man ikke den rigtige festival højtaler, så vil man blive overspillet af alle sine naboer. Det gælder om at have en højtaler med noget power, så man rent faktisk kan høre sin egen musik. Der er mange som bruger rigtig mange penge på deres højtaler, så for man kan have bare lidt musik skal man altså vælge at smide nogle penge ind i en fælles festival højtaler. Det gode er at grundet den er fælles, så kan man splitte beløbet op mellem alle, så det ikke bliver så slemt alligevel.

1. Ibiza WPORT10-300 “All-weather” festivalhøjttaler

festivalhøjtaler-ibiza
ForhandlerPrisKøb her

2.222,- dkk

Trolleyfunktion

Kan modstå regn

Et rigtig godt sted som man kan finde sine festivalhøjtaler på er SoundStoreXL.com. De har et rigtig stort udvalg så der er højtalere til alle. Det er nemlig forskelligt fra camp til camp hvilken højtaler man har brug for. Eksempelvis hvis man er på Roskilde festival, og man skal bruge en festival højtaler, så er det forskelligt ud fra hvilket sted på festivalen man skal hvilken højtaler man har brug for.

Holder til alt vejr

En festival højtaler skal man uden tvivl bruge når man er på festival. Denne højtaler er oplagt til at have med på festival, da man kan bruge den i det meste vejr. Sammen med det har den hjul, så den har en trolley funktion. Med den mikrofon kan man synge igennem den, og skabe sin helt egen fest. Dette er mega sjovt at gøre når man er på festival, og derfor er denne højtaler oplagt til festival.

2. BST IPS10 “All-weather” festival højttaler

festival-højtaler
ForhandlerPrisKøb her

3.999,- dkk

Afspil fra Bluetooth eller USB

Trolleyhåndtag så den kan køre på hjul

Denne festival højtaler er lidt dyrere, men man ser også en stor forskel på selve produktet. Først og fremmest hører der en remote med til højtaleren. Derudover hører der hele to mikrofoner med, så man har altså en masse frihed ift. hvad man kan bruge højtaleren til. Denne højtaler har flere funktioner end blot at man kan høre musik på den. Derfor har den også en højere pris end den normale festival højtaler.

Kan holde til dårligt vejr

Ikke nok med den har flere funktioner, så kan denne højtaler også modstå Klor og salt så at den altså ikke bliver ødelagt af regn. Det betyder selvfølgelig ikke at man skal tage den med under vand. Men den holde til lidt dårligere vejrforhold end den normale højtaler kan. Derfor er denne højtaler perfekt til festival, og er valget til dem som gerne vil have lidt ekstra når man er på festival.

3. Ibiza RGB15PLS festival-højttaler

festivalhøjtaler_billig
ForhandlerPrisKøb her

1.299,- dkk

Den billige model

Aux og mikrofon indgang samt bluetooth afspilning

Denne højtaler er den perfekte til hvis man være DJ på farten. Selvom denne højtaler er billigere end normalen, betyder det ikke at den er dårligere. Den har en masse funktioner som AUX og mikrofonindgang, bas og diskant kontrol og ekko-effekt. Den har en fin batteritid og det tager kun tre timer at oplade den.

Til den som gerne vil have en nem og billig højtaler

Hvis man godt kan lide at ens festivals højtaler er simpel, og ikke har en masse besværlige funktioner, så er dette højtaleren som passer til dig. Til en absurd billig pris får man et fantastisk produkt. Den kan både bruges på festival men kan også bruges som højtaler til alle mulige ting. Derfor er det ikke kun en festival højtaler, men en højtaler man kan bruge til en masse ting.

Hvad er vigtigst når man vælger en festival højtaler?

Det første som man skal gøre op med sig selv når man skal vælge en festivalhøjtaler er hvor mange penge man er villig til at bruge. Det skal være en fælles beslutning som man tager i sin camp, og bliver enige om sammen. En god højtaler er mange forskellige ting. De løber ofte i en prisleje mellem 800 kr til 7500 kr. Der er et kæmpe spring mellem disse to poler, og derfor skal man altså også være opmærksom på hvad man bruger sine penge på. 800 kroner er selvfølgelig ikke så meget, hvis man er 15 personer, så det er blot 60 kroner per snude. Samtidig så er 7500 kroner delt mellem 15 personer 500 kroner per person. Der er altså stor forskel på hvad man bruger af penge, og hvad man så får for det. Derfor skal man altså gøre op med sig selv hvor meget man vil give. Desuden skal man tjekke op på hvad man køber, er man interesseret i en højtaler med god lyd kvalitet eller er man blot ude efter en højtaler som kan spille rigtig højt. Hvis man går tilbage til Roskilde Festival eksemplet, kan man tage i betragtning at hvis man bor i L, vil man højst sandsynligt vælge at investere i en højtaler som kan spille meget højt. Ellers bliver man meget hurtigt overspillet af de andre, og det er ikke fedt. Derfor er det vigtigt at man finder den rette festivalshøjtaler som passer til ens camp.

Hvorfor skal man medbringe en festivalhøjtaler?

De fleste festivaler i Danmark handler om musik. Det betyder at de mennesker som befinder sig på festivals pladsen konstant lytter til musik også. Det gør de på deres festival højtalere, som kan spille meget meget højt. Nogen camps vælger at investere i så store højtalere at de bliver nødt til at trække dem inde på en trækvogn, så det gælder om at have en bare lidt ordentlig højtaler. Har man ikke en festival højtaler en man nødt til at spendere resten af ugen mens man hører på alle andres musik, og man ikke selv kan vælge hvad man vil høre. Selvfølgelig bruger man lang tid inde ved koncerterne, men stadigvæk er meget tid tilbragt i ens camp. Derfor er det fedt at have en festivals højtaler som man så kan bruge til at lytte til fed musik og feste. Man skal altså medbringe en festivalhøjtaler for at kunne lytte til musik. Det behøver ikke være en højtaler som har den aller højeste lydkvalitet, da der vil være meget larm omkring en, men det stadig fedt at have en god højtaler. Det er ligesom at mange ikke vælger at købe det dyreste telt som der findes. Mange festivalgængere vælger at købe et telt som er billigt, men stadig i orden. Når de gør det er de ikke afhængige af at skulle pakke teltet ned og tage det med hjem, da de så kan købe et nyt næste år. Det er lidt anderledes med festival højtalere. Mange vælger at købe en dyr højtaler, men en som så kan genbruges, men det betyder ikke at de går op i at købe en med meget høj lyd kvalitet, blot en som kan spille højt.

Hvor mange penge skal man bruge på en festivals højtaler?

Som nævnt tidligere, er det ofte at folk går ud og bruger mange penge på at gå all in på deres højtaler. Der er også rigtig mange som vælger at bruge en Soundboks, som er blevet meget populær, grundet dens store batteri, gode holdbarhed samt gode lyd. Men man behøver ikke købe en Soundboks for at have en god højtaler. Mange andre gode højtalere findes, som også egner sig rigtig godt til festival. Festivals højtalere behøver man som camp ikke bruge mere end 300-400 kroner på, og så har man en god højtaler til det antal personer man er. Selvfølgelig er der nogen som gerne vil være ekstra, og bruger massive beløber på en festivalhøjtaler, men det er slet ikke nødvendigt. Festivals højtalere findes til gode priser, og hvis man har 3000 kroner til rådighed er det et rigtig godt budget. Festivals højtalere kan være en rigtig vigtig investering, da man så har musik når man er i sin camp, hvilket kan være fantastisk til at starte en fest. Ligesom at det er vigtigt at man har en festivalstol med så man kan spille øl bowling og slappe af i solen med sine venner. Når man skal på festival er det vigtigt at man er godt forberedt. At finde den rette højtaler til festival er en del af forberedelsesperioden op til festival. Højtalere til festival er en af de vigtigste ting som man køber til festival, da det er den som spiller musik til en hele ugen. Festival højtalere skal derfor ikke undervurderes, og man skal gerne bruge en fin mønt på den så man kan få noget ordentlig lyd hele ugen.