Festival i skoven: Flis som underlag

festival_i_skoven_flis_som_underlag

De fleste som har været på festival i en skov, har sikkert stiftet bekendtskab med flis. Det er et flot naturmateriale. Det kan bruges på mange forskellige måder grundet dets gode egenskaber. Skal haven peppes lidt op, kan man bruge flis til mange sjove projekter. Det er perfekt til at dække mindre flotte dele af jorden. Samtidig kan det bruges til meget andet. 

Klik her for at blive klogere på barkflis. Det er også kaldet dækbark. Det kan give haven et helt nyt og rustikt udseende. Det er ikke kun festivalpladsen, som kan have godt af lidt flis som underlag. Flis bruges også ofte omkring små bede, hække og rundt store træer. Det ser flot ud og samtidig er det et ganske naturligt materiale. 

Gode grunde ved at bruge flis 

Der er en lang række fordele ved at lægge flis ud i haven. Ikke nok med at det ser flot og indbydende ud, kan det endda være med til at holde ukrudt væk. Det er et naturprodukt, som samtidig har ukrudtshæmmende evner. Samtidig bliver blomster og hæk godt beskyttet. Det gør det i og med at ukrudtet normalt stjæler al næring i jorden. 

Derved kan man let slå to fluer i ét smæk ved at bruge flis. Ukrudtet holder sig væk. De smukke blomster kan vokse sig endnu større og flottere. Flis kan desuden holde på fugten i jorden. Det gør, at man ikke behøver at vande så ofte. Dette gør også, at der ikke sker de helt store temperatursvingninger i jorden. 

Vælg barkflis

Hvis man har grønne fingre og gerne vil optimere sin have, er flis derfor et godt valg. Det er både praktisk, og det pynter godt. Man undgår det irriterende ukrudt, og man slipper for at vande i tide og i utide. Man finder mange forskellige typer flis på havehandel.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *