Festival udstyr

📑 Forbrugerguide til køb af festival udstyr, November 2020

📌 Find nemt det bedste festivals udstyr i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke festival gear.

Top 10 udstyr til festival

De fleste mennesker har oplevet, når de skal på festival, at de ikke er sikre på, at de har det korrekte festival udstyr med. Diverse festivaler i Danmark er super attraktive. God musik, lækker mad og druk, hvad lyder bedre? Ja det er ikke altid lige så nemt. For at få den fulde oplevelse på festival skal man have det korrekte udstyr med, ellers kan det gå grusomt galt. Man kan ende i ekstremt ærgerlige situationer, hvis man ikke er korrekt forberedt til festival.

Hos Festivalinfo.dk har vi sat os til opgave at udplukke det bedste festival udstyr, som der findes. Vi er her for at hjælpe med, at man får den fedeste oplevelse på festival, ligesom vi har haft. Eksempelvis ønsker vi at finde den mest effektive luftmadras, så man kan sove som en konge, når man er på festival. Det behøver ikke at være dyrt, når man skal på festival, men man skal sørge for at have de korrekte ting med. Følg med, så gennemgår vi top 10 festival udstyr, som er et must have på festivaler.

1. Pop up telt 3-4 personer – Det absolut bedste festival udstyr

Pop_up_telt_3-4_personer_festival_udstyr
ForhandlerPrisKøb her

449 Kr.

🥇 Slip for alt bøvlet med at slå teltet op!

Garanti for prisen

Når man skal på festival, er en af de vigtigste ting, at man har et godt telt. Mange har oplevet før, at deres telt er gået i stykker, og det er noget af det værste, som kan ske på festival. Så skal man hen og købe et nyt i festivalsbutikken til alt for mange penge, som sikkert heller ikke holder som det skal. Derfor er noget af det vigtigste, når man tager på festival, at man sørger for at have et super telt med, som er hurtigt at slå op. Et pop up telt er et af de smarteste valg, man kan tage, og hvis man finder det rette pop up telt, går det ikke ud over kvaliteten.

Det ypperste pop up telt til prisen

Et 3-4 personers pop up telt, giver dig mulighed for at overnatte med en ven eller kæreste. Oveni det har man plads til den bagage, man skulle have med på festival. Dette stykke festival udstyr er et af de bedste der er, da kvaliteten er top klasse, samt det er super billigt. Det er ikke et telt, som går i stykker eller flyver væk. Det smarteste er pop up funktionen, som gør at man kan slå teltet op på under 30 sekunder, og slipper for alt bøvlet med at slå et telt op.

2. Pavilion – Et krav når det kommer til udstyr til festival

Pavillion_et_krav_når_det_kommer_til_udstyr_til_festival

Giver dig ly hvis det er dårligt vejr

🎉 Fungerer som centrum af festen

ForhandlerPrisKøb her

149 Kr.

149 Kr.

I Danmark ved man aldrig hvilket vejr, man får smidt i hovedet. Dette er grunden til, at man skal tage en pavillon med på festival. Der er intet værre end at sidde i sit telt en hel festival, fordi man ikke har medbragt en pavillon. Har man en pavilion med, støder man ikke på situationen, hvor man bliver nødt til at stoppe festen. Festen kan bare rykke ind under pavilionen hvis det skulle regne. Derfor er en pavillon nummer to på listen over festivals udstyr, man skal have med på festival.

En pavillon giver intimitet til festen

Har man en pavilion i sin camp, kan den fungere som centrum af festen. Har man et bord stående under sin pavilion, er det oftest der hvor folk til festen vil opholde sig. Planlægger man at holde større fester, er det smart at have 2 eller 3 pavilloner, da man så kan sprede festen en smule ud. Det er ofte det regner, men man gerne vil feste videre, så jo flere pavilloner man har, jo flere kan der være til ens regnfest.

3. Luftmadras – Der er intet vigtigere festivals udstyr

Luftmadras_vigtigt_festival_udstyr
ForhandlerPrisKøb her

149 Kr.

167 Kr.

😴 Bedre søvn giver dig en bedre festivals oplevelse

En god luftmadras er nøglen til et bedre festival

Når man er på festival, laver man tre ting. Man fester, man spiser og man sover. En festival kan ikke være komplet uden alle tre, så derfor skal man sørge for at have den rette luftmadras med sig. Det værste er eksempelvis en luftmadras, der taber luft. Derfor er en luftmadras en af de stykker festivals udstyr, man skal have styr på, så man kan få den rette festivalsoplevelse.

Slip for at sove dårligt og få ondt i ryggen

Der er ikke nogen, som gider at sove dårligt for så at vågne op med ondt i ryggen. Gør man det, kan hele ens dag være ødelagt, og man vil have svært ved at nyde festivalen fuldt ud. Det er fint nok at have tømmermænd, men det skal ikke toppes med at have ondt i ryggen. Sover man med en anden, kan man også købe en to personers luftmadras, hvilket er super praktisk. Den kan også bruges, hvis man blot kan lide at fylde meget, når man sover, og derfor gerne vil have en to personers luftmadras.

4. Den klassiske ølbong – drik hurtigt og sjovt med vennerne

Den_klassiske_ølbong
ForhandlerPrisKøb her

59 Kr.

59 Kr.

69 Kr.

🍺 Tøm øl hurtigere end man kan tælle til 2!

Høj holdbarhed

En klassisk ølbong er en af de vigtigste, hvis ikke det vigtigste produkt, som man skal have på festival. Den gør det nemt og hurtigt at drikke dine varme øl, og så kan man ellers nyde de kolde fra dåsen af. Den kan have op til tre øl i tragten, hvilket også gør den super til hvis man vil drikke om kap med vennerne. Den er sammen med BongZilla og BeerStick et af de sjoveste druk redskaber man kan finde, og er et stykke udstyr til festival som man ikke må være foruden.

Fantastisk til at få gang i festen

En ølbong sætter altid gang i stemningen, når man skal starte festen. Kører man lige 3 ølbong hver med gutterne, så er man hurtigt lidt mere flyvende. Den fleksible slange gør den nem at have med på farten, og man kan også nemt følge med i hvor hurtigt folk kan drikke en ølbong. Håndtaget er vandtæt, hvilket gør at der ikke kommer øl ud andre steder end der hvor man drikker. Det bedste ved denne ølbong er prisen. Denne klassiske ølbong koster nogenlunde det samme som et måltid på festivalen.

5. Festivalstol – Must have festival udstyr

Festivalstol_must_have_festival_udstyr
ForhandlerPrisKøb her

49 Kr.

59 Kr.

🍺 Man kan have øl i armlænet

Folder nemt sammen og kan tages med på farten

En anden super vigtig ting at have med på festival er en camping stol. Den behøver ikke være dyr, da den godt kan gå hen og gå i stykker. Den skal gerne kunne overleve hele ugen, og den kommer en rigtig meget til gode. Den hører til pakken for essentielt udstyr til festival, og man vil fortryde hvis man ikke tager en med. Det er super rart om dagen at have noget at sidde i, så man ikke kun kan slappe af når man er i sit telt.

Kan benyttes til diverse druklege

En festivalstol kan også bruges til ting som ølbowling eller stoleleg. En klassiker på festival er at spille ølbowling hele dagen i det dejlige vejr. Det giver en fed stemning og man hygger sig bare. Derfor er det også et plus at have en festivalstol med, så man kan bruge den til sjove lege. Derfor ligger en festival stol på en femte plads hos os.

6. Pressening – Smart festival gear der bruges til at afspærre ens område

Pressening_festival_udstyr

🏕️ Fold den ud så den kan dække arealet din camp skal være på

Kan også bruges som gulv i campen hvis der er mudret

Når man skal ind på festivalspladsen og finde sit sted at slå camp op, kan man typisk blive rimelig stresset. Har man en pressening med kan man spærre et område af, hvor man så kan slå sin camp stille og roligt op. Har man en pressening liggende ved de andre festivalgængere godt at dette er dit område, hvilket er en rigtig god årsag til at tage en pressening med. Derfor har presseningen fået en sjette plads i vores forbrugerguide til festival udstyr.

Kan ligges ud hvis det har regnet meget

Sker det at det gik hen og regnede rigtig meget, kan man bruge presseningen som gulv i ens camp. Man kan ligge den ud i centrum af campen, så man undgår alt mudderet. En pressening er derfor super smart at have med, da vejret i Danmark aldrig er til at forudsige, så man kan ligeså godt være forberedt på det værste.

7. Pop up telt 1-2 personer – Den mindre variation

Pop_up_telt_1_2_personer_Den_mindre_variation
ForhandlerPrisKøb her

349 Kr.

🥱 Sov komfortabelt på mindre plads

Prisgaranti

Har man ikke brug for den plads som et 3-4 personers pop up telt tilbyder, kan man altid bare gå ned i størrelsen. Det er super smart i og med det næsten vejer kun halvdelen af det andet telt. Så det er rigtig nemt at have med på festivalen, hvis man har begrænsede ting man kan bære. Som det andet telt er det også et pop up telt, hvilket gør at man kan slå det hurtigt og nemt.

Hvis man hellere vil sove alene

Hvis man foretrækker at sove alene, eller godt mener dig og din kæreste kan sove på lidt plads sammen, så er det her telt til dig. Man kan sagtens have plads til sin bagage og en luftmadras. Det gør det muligt at fylde mindre med sit telt, mens man stadig har et telt. Der findes rigtig mange pop-up telte, så det er vigtigt at man har det rette som passer til en.

8. Sovepose – Vigtigste festival udstyr mod kulden

Sovepose_nødvendigt_festival_udstyr
ForhandlerPrisKøb her

97 Kr.

179 Kr.

💤 Hold varmen og sov komfortabelt

Foldes nemt sammen og tages med hjem igen

Vil man gerne sove som en konge, skal man helt klart have en sovepose også. Man kan ikke have en luftmadras uden at have en sovepose. Det er en dejlig kombination som gør at man sover fantastisk, og kan nyde festivalen fuldt ud. Det er ting som skal fungere, da det ellers kan gå hen og ødelægge festivalen for en.

Hjælper dig med at holde varmen om natten

En sovepose er super at være i besiddelse af når det bliver koldt om natten. Den er lavet til at kunne holde dig varm, hvilket godt kan blive nødvendigt grundet at vi bor i Danmark. Det er ikke til at vide hvordan vejret bliver, så derfor er det super godt at have en sovepose med på festival. Oveni det kan man lyne soveposen op hvis det skulle gå hen og blive for varmt. Det gør at den kan fungere som en dyne i stedet, som ikke er ligeså varm.

9. Bongzilla – Den fedeste party starter

BongZilla_den_fedeste_party_starter
ForhandlerPrisKøb her

599 Kr.

599 Kr.

🍻 Drik 8 mennesker på samme tid

Vær den som kan drikke hurtigst

Udover en ølbong, skal man helt sikkert have en BongZilla med! En BongZilla er den absolut vildeste party starter, og er bare sjov at drikke om kap i. Man siger at en ølbong kan sætte gang i en fest, så otte ølbongs i én må kunne sætte otte gange så meget gang i festen. Den kommer med en vandbeholder til bunden så den ikke vælter når det blæser eller hvis man lige støder ind i den.

Kan rumme helt op til 4 liter

BongZillaen kan rumme op til 4 liter væske, hvilket gør den til det ultimative festival udstyr, og alle pengene værd. På baggrund af erfaring kan det siges at en BongZilla tager ens fest til et andet niveau, og er det fedeste man kan bringe til en fest. Selvom denne ligger på en niende plads skal man altså ikke undervurdere hvor vigtig den er at have med på festival.

10. Hygiejne kit – Hold dig ren og lækker på festivaler

Hygiejne_kit_Hold_dig_ren_og_lækker_på_festivaler

🛁 Øg renligheden og sikkerheden for ikke at blive smittet af sygdomme

Hjælper dig med at holde dig ren hvis man ikke har mulighed for at gå i bad

I og med der er Covid-19 kan det slet ikke afgøres endnu om vi får lov at tage på festivaler til sommer. Med testresultater der kan leveres hurtigere end nogensinde før er der dog håb forude, da man så blot kan lade være med at lukke folk ind som tester positiv. Derfor skal man selvfølgelig stadig holde styr på ens hygiejne og det er derfor man skal medbringe et hygiejne kit.

Gør en ekstra indsats for at være renlig

Selvom man skal være ekstra opmærksom, skal man bare generelt være ekstra opmærksom når man er på festival. Der er desværre altid sygdomme i omgang, også fordi man ofte er en masse mennesker samlet på et sted. Så corona eller ej skal man altid have et hygiejne-kit med når man er på festival


Hvorfor er festival udstyr en nødvendighed

Festival udstyr er en nødvendighed da man ikke kan tage på festival tomhændet. Der er ting som telte, pavilloner og luftmadrasser, som man simpelthen skal have med for at kunne fungere på en festival. Udover det er der ting som Ølbong og BongZilla som man skal have med fordi det bare er mega fedt.

Det er også derfor vi har lavet denne forbrugerguide, så vi kan hjælpe folk med at få den fedeste festivaloplevelse, uden at glemme noget. Er det ens første gang på festival er det da ikke sikkert man ved man skal have en festivalstol med, så denne guide burde gerne kunne hjælpe dig godt på vej.

Dette udstyr må man ikke glemme på festivalen

Det absolut vigtigste er selvfølgelig et telt, uden et telt er man lost, og får helt sikkert ikke den rette festival oplevelse. Hvis man er smart køber man et Pop up telt, da det sparer en rigtig meget tid, og at man ikke skal ligge og bøvle med det.

Udover det er det altså en nødvendighed at man har sjove ting med, såsom en Ølbong eller BongZilla, så man skal altså også huske noget til at have det sjovt med.

Desuden er det altså smart man har en festival højtaler med. Det er sammen med de andre ting med til at skabe en mega fed fest.

Udover det skal man være rigtig påklædt, så festival tøj skal man have styr på. Det ville være super ærgerligt at lade været stoppe en, ligesom at man skal have en pavillon skal man også have det rette tøj.