Festivalstol

📑 Forbrugerguide til køb af festivalstole, November 2020

📌 Find nemt den bedste festivalstol i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke festival stol

Top 5 festivalstole til festivalen

Alle kender til at gå i panik over, hvad man skal have med på festivalen. At tage på festival i Danmark, er ekstremt populært. I mange år har danskere taget på festival, et fælles event, som er med til at binde os sammen som mennesker. Er man ny på festival, eller har man blot brug for en lille øjenåbner, i forhold til hvad man skal have med på festival, så er man kommet til det rette sted.

Når man skal på festival gælder det om at have det rette grej med sig. Derfor har vi hos festivalinfo.dk sat os til opgave at teste alle typer grej som der findes på markedet. I denne guide har vi set på de fem bedste festivalstole. En festival stol er ekstremt vigtig at have med sig, da man altid kan bruge en. Desværre kan det ofte forekomme på festival at man mister sin stol, så stolen må ikke være for dyr heller.

1. Festivalstol – Den Klassiske Festivalstol Til Festivalen

Festivalstol_Den_Klassiske_festivalstol_Til_Festivalen
ForhandlerPrisKøb her

59 Kr.

🥇 Bedst i test

📦 Dag til dag levering!

Denne festivalstol fra festivalteltet.dk er den absolut bedste festival stol på markedet. Det er den da den har høj kvalitet, lav pris og smart design. Som en af få festival stole, så har den kopholdere i begge armlæn, hvilket er yderst smart når man er på festival. Denne stol kan nemt foldes sammen, så den kan gemmes i teltet mens man er til koncert, eller hvis man lige skal have den med på farten.

Kan bruges i alle scenarier

Køber man denne festivalstol, kan man altid bruge den. Omend det så er på festival, campingplads eller blot derhjemme i haven, det er op til dig. Med god komfort og samt at den understøtter helt op til 120 kg, er denne festival stol et ekstraordinært produkt. Den lave pris på 59 kr gør det også kun bedre, det svarer til et måltid på festivalen. Derfor ligger denne stol nummer et på vores liste over festival stole.

2. Billig Festivalstol – Med 2 Kopholdere

Billig_Festivalstol_Med_2_Kopholdere
ForhandlerPrisKøb her

49 Kr.

📦 Fri fragt – helt til døren!

Ekstremt holdbar

Denne festival stol er en smule anderledes end den forrige. Den har også de to kopholdere, som er ekstremt smarte når man er på festival. Udover det, er denne stol udviklet til at være ekstra holdbar, så den er sikret at holde et helt festival. Men dens blå design er den nem at kende, så man altid ved hvilken festival stol som er ens egen. Med denne stol sikrer man sig at ens stol ikke går i stykker efter 2 eller 3 dage på festivalen.

Ekstremt billig ift. kvaliteten!

Denne stol er en af de billigte som man kan finde på markedet. Festivalkits.dk udbyder denne stol til sølle 49 kr, hvilket uden tvivl er et kup for dem som køber den. Stolen lever op til rigtig mange krav, og er en af de bedste som der er i test. Den har alt hvad man skal bruge, så man kan få en god pause fra at stå op til de mange koncerter man tager til i træk. Derfor lander denne stol på en anden plads i vores guide.

3. Outwell Catamarca Forest Green

Outwell_festivalstol

Kan holde til helt op til 125 kg.

Nem at tage med på festival – Vejer kun 3 kg.

ForhandlerPrisKøb her
Outmore_logo

199 Kr.

Denne festivalstol er den optimale festivalstol. Med denne stol er man sikret kvalitet og holdbarhed i aller højeste grad. Det grønne design er super lækkert, og man sidder ekstremt komfortabelt i stolen. Den er nem lige at tage med på skulderen, da den kun vejer sølle 3 kg. Det er næsten ingenting i forhold til at det er en festivalstol, så det er bare perfekt.

Perfekt til outdoor living

I og med den er af så høj kvalitet, så er denne festivalstol generelt bare perfekt til når man er på camping. Den er simpelthen så holdbar og høj kvalitet at man næsten kunne bruge den som stol i spisestuen. Denne festivalstol er til dem som godt kan lide at sidde komfortabelt, og lige gemmer den væk i teltet mens man selv er væk, så den ikke bliver stjålet.

4. Outwell Catamarca Sofa Black

outwell_catamarca_festival_sofa_stol
ForhandlerPrisKøb her
Outmore_logo

455 Kr.

🍺 Plads til dåseøl i kopholderne

Hurtig og nemt at have med overalt

Denne festival sofa er en sjov ting at have i sin camp. Den giver hygge, da man kan sidde sammen og hygge sig. Når man sidder ned i sin camp i løbet af dagen kan man godt være lidt slasket, så det kan være fedt at have en stol som denne, da man så kan ligge sig og flade i den. Den er også sjov til at spille lege, så man kan sidde to i stolen. Det kunne for eksempel være øl bowling med hold af fire personer, og så to bolde i spil også.

Høj kvalitet – passer til alt camping

Denne festivalsofa er optimal på alle punkter. I og med at den er i så høj kvalitet, så er den også super fed at have med til alt andet slags camping, men den er absolut perfekt til at have med på festival. Denne festivalstol er nemlig ikke som de andre, den kan noget helt specielt. Det er også derfor man betaler lidt ekstra for den, men det er helt sikkert det værd.

5. Ølbong Festivalstol Rød

olbong_festivalstol
ForhandlerPrisKøb her

79 Kr.

😴 Sid ned engang imellem og undgå ondt i ryggen

Absolut de bedste festivalsoplevelser opleves med en god festivalstol

Denne festivalstol er det ultimative kup. Denne stol ligger til en absurd billig pris, i forhold til hvor god den egentlig er. Efter at have testet den kan det kun konkluderes at den er mere eller mindre fantastisk, sammenlignet med den pris der bliver taget for den. Grunden til den ligger på en femte plads, er at konkurrencen er så stor på dette marked, men derfor skal man ikke undervurdere denne stol.

Altid hav en festivalstol med på festival

Det er noget at det vigtigste gear til festival som man kan tage med. Et telt, sovegrej og en festivalstol, så er man altså good to go når man skal på festival. Så kan man i hvert fald overleve. Denne stol er fantastisk at have med, og koster nogenlunde det samme som et måltid på festivalspladsen, det er absurd! Derfor skal man helt sikkert overveje at købe denne stol, da den er super billig, og stadig af høj kvalitet.


Festivalstol – din bedsteven mellem koncerterne

Når man er på festival gælder det om at passe på sig selv. Eksempelvis gælder det om at have en rigtig god luftmadras, så man sover fantastisk. Det samme gælder for en festivalstol. I den tid man har til at slappe af mellem koncerterne, gælder det om at få brugt den korrekt. Har man en dårlig stol, eller går ens stol i stykker efter kort tid, vil man gå hen og ærgre sig ekstremt meget. Derfor skal man sørge for at have en fantastisk stol med på festival, da man vil ende med at elske den stol. Den koster ikke mere end hvad en eller to øl koster på festivalpladsen, så derfor er det money well spent. I og med stolen kan foldes sammen, så kan man trygt låse den inde i sit telt når man skal afsted til koncert, så den ikke er stjålet når man kommer tilbage.

Har man været på festival før, så ved man også godt at det meste af tiden spenderer man i sin camp. Her er det super fedt at man kan sætte sig ned og slappe af, i stedet for at skulle stå op eller sidde på jorden for den sags skyld. Med en festivalstol er du altså sikret god komfort, så man kan sidde og drikke dejlige øl, mens man forhåbentlig nyder solen. En festival stol er et absolut must have når man er på festival, da det er afgørende for at man får den rette oplevelse på festival.

Hvad er vigtigt ved en festivalstol?

Det vigtigste ved en festivalstol er, at den kan holde et helt festival. Går stolen i stykker midt i festivalsugen, er det noget af det mest øv der kan ske. Derfor gælder det om at købe en stol i ordentlig kvalitet, for hvis den går i stykker, er den lige pludselig intet værd.

Det er også smart hvis stolen ikke vejer for meget. Dette vil bidrage til at du kan tage den med på farten, når du skal hen i andre camps. Det super fedt at have en stol med som ikke vejer så meget, så man bare lige kan tage den under armen.

Den skal også kunne foldes nemt sammen, så den ikke fylder meget. Dette vil være godt til at du kan pakke stolen sammen og ligge den i dit telt, når du selv er væk. Desuden er det også nemmere at gå rundt med en sammenfoldet stol over skulderen, end at gå og bære håbløst på en stol der er foldet ud.

En ting der siger sig selv, er at stolen skal holde til af hvert på en festival. Derfor skal skelettet til stolen altså være lavet af ordentlige ting. Stolen skal kunne klare at man vælter i den, eller at man har en søde pige siddende på skøddet i stolen.

Hvis man er på festival, og tager en stol med, så skal den uanset hvad have en kopholder. Nogle stole har en, andre har to, men man kan ikke købe en festivalstol uden kopholdere. Det er det vigtigste festivalstolen kan have, da det bare er det smarteste, og man åbner for mange flere muligheder med det.

Luksus festivalstol eller en billig Festivalstol?

Er man på udkig efter en god stol, kan man godt blive i tvivl om man skal vælge en dyr eller billig festivalstol. Nogen vælger blot at acceptere at stolen nok kommer til at gå i stykker, mens andre vægter højt at stolen holder hele festivalen, og at den kan tages med hjem efter.

Billig festival stol

Er man typen der godt kan være lidt for vild omkring ens stol, skal man ikke gå ud og bruge dyre domme på en festivalstol. Udover det, så vil en dyrere stol med større komfort være tungere og større. Så hvis man godt kan lide at være på farten med sin stol, og ikke bliver ked af det hvis den går i stykker, så skal man vælge en billig festivalstol.

Luksus festivalstol

Er man den mere rolige type på festival, som bruger det meste af tiden i sin camp når man ikke er til koncert, så skal stærkt overveje en luksus festivalstol. Har man den rette festivalstol, kan det være et kæmpe plus til ens oplevelse på festival. Man vil automatisk sidde bedre, og have bedre plads. Der vil nok også være nogle smarte features til stolen, som derfor gør den fordelagtig at have.