Festivalstol

festivalstol de 5 bedste stole til festivalen bedst i test

Festivalstol
– De 5 bedste stole til
festivalen

📑 Forbrugerguide til køb af Festivalstol, Maj 2023

📌 Find nemt den bedste Festivalstol i vores oversigt. Klik på et link for at gå til anmeldelsen af den specifikke Festivalstol.

Festivalstol – Den Klassiske Festivalstol Til Festivalen

Indbygget kopholder
Lav pris

Denne klassiske festivalstol er den absolut billigste model på markedet og er uden tvivl en model som alle har prøvet at sidde i. Stolen kan nemt foldes sammen, så den kan gemmes i teltet mens man er til koncert, eller hvis man lige skal have den med på farten.

Kan bruges i alle scenarier

Køber man denne festivalstol, kan man altid bruge den. Omend det så er på festival, campingplads eller blot derhjemme i haven, det er op til dig. Med god komfort og samt at den understøtter helt op til 120 kg, er denne festivalstol et ekstraordinært produkt. Den lave pris gør det også kun bedre, der svarer til et måltid på festivalen. Derfor ligger denne stol også nummer ét på vores liste over festivalstole.

Taske til stolen medfølger
Holder op til 120 kg.
Den billigste festivalstol på markedet

Outwell Catamarca

Stærk stål – mere holdbar
Vejer kun 3 kg.

Med denne stol er man sikret kvalitet og holdbarhed i aller højeste grad. Designet er super lækkert, og man sidder ekstremt komfortabelt i stolen. Den er nem lige at tage med på skulderen, da den kun vejer sølle 3 kg. Det er næsten ingenting i forhold til at det er en festivalstol med så høj komfort.

Perfekt til outdoor living

I og med den er af så høj kvalitet, så er denne festivalstol generelt bare perfekt til når man er på camping. Denne festivalstol er til dem som godt kan lide at sidde komfortabelt – men vi anbefaler at man lige gemmer den væk i teltet mens man selv er væk, så den ikke bliver stjålet.

Stærkere stål – holder op til 125 kg.
Den mest holdbare festivalstol
Indbygget kopholder

Easy Camp Movie Seat – Oppustelig festivalstol

Fylder langt mindre
Den letteste stol – kun 0,95 kg.

Easy Camp Movie Seat er et rigtigt godt alternativ, til dem der ønsker en høj komfort på festivallen. Man sidder nemligt langt bedre end andre festivalstole, og har en pude som ryglæn fremfor et stykke stof. Endvidere er den polstret med et mere behageligt stof.

Fylder mindre på vej til festivallen

Alle kender til hvor mange ting man skal slæbbe med for at bo på en festival. Her har stolen den fordel, at den fylder langt mindre end andre, og derfor er nemmere at have med sig på vej til festivallen med en vægt på blot 0,95 kg. – Testens letteste.

Nem at puste op
Fylder meget lidt og vejer kun 0,95 kg.
Den mest komfortable festivalstol

Dobbelt festivalstol – med 2 stæder

Spil ting som par
Stærk stål – mere holdbar
outwell_catamarca_festival_sofa_stol

Denne festivalstol er en sjov ting at have i sin camp. Den giver lidt mere hygge, da man kan sidde sammen. Den er også sjov til at spille lege, så man kan sidde to i stolen. Det kunne for eksempel være øl-bowling med hold af fire personer, og så to bolde i spil også.

Høj kvalitet – passer til alt slags camping

Denne “festivalsofa” er optimal på alle punkter. I og med at den er i så høj kvalitet, så er den også super fed at have med til alt andet slags camping, men den er absolut perfekt til at have med på festival. Denne festivalstol er nemlig ikke som de andre, den kan noget helt specielt. Det er også derfor man betaler lidt ekstra for den.

Foldbar ligesom andre stole
Indbygget kopholder
Spil lege som par

6-personers festivalstol – En sofa til festivalen

Perfekt til ølbowling publikummet
100% Foldbar
6 personers festivalstol sofa på festivalen

Den ultimative festival stol, bedre beskrevet som en “festivalsofa”. Med hele 6 sæder, kan man sidde sammen med alle vennerne – fke.s under øl-bowling og være et publikum.

Mere kompakt end at tage 6 enkeltvise stole med

Selvom modellen er noget større end testens andre, er den faktisk langt mere kompakt end at tage 6 enkeltvise stole med. Den kan foldes helt sammen og vil også udgøre en lavere vægt.

Perfekt til et publikum
Fylder mindre end 6 enkeltvise stole
Er nemmere at transportere

Top 5 festivalstole til festivalen


Alle kender til at gå i panik over, hvad man skal have med på festivalen. At tage på festival i Danmark, er ekstremt populært. I mange år har danskere taget på festival, et fælles event, som er med til at binde os sammen som mennesker. Er man ny på festival, eller har man blot brug for en lille øjenåbner, i forhold til hvad man skal have med på festival, så er man kommet til det rette sted.

Når man skal på festival gælder det om at have det rette grej med sig. Derfor har vi hos festivalinfo.dk sat os til opgave at teste alle typer grej som der findes på markedet. I denne guide har vi set på de fem bedste festivalstole. En festival stol er ekstremt vigtig at have med sig, da man altid kan bruge en. Desværre kan det ofte forekomme på festival at man mister sin stol, så stolen må ikke være for dyr heller.

Festivalstol – din bedsteven mellem koncerterne

Når man er på festival gælder det om at passe på sig selv. Eksempelvis gælder det om at have en rigtig god luftmadras, så man sover fantastisk. Det samme gælder for en festivalstol. I den tid man har til at slappe af mellem koncerterne, gælder det om at få brugt den korrekt. Har man en dårlig stol, eller går ens stol i stykker efter kort tid, vil man gå hen og ærgre sig ekstremt meget. Derfor skal man sørge for at have en fantastisk stol med på festival, da man vil ende med at elske den stol. Den koster ikke mere end hvad en eller to øl koster på festivalpladsen, så derfor er det money well spent. I og med stolen kan foldes sammen, så kan man trygt låse den inde i sit telt når man skal afsted til koncert, så den ikke er stjålet når man kommer tilbage.

Har man været på festival før, så ved man også godt at det meste af tiden spenderer man i sin camp. Her er det super fedt at man kan sætte sig ned og slappe af, i stedet for at skulle stå op eller sidde på jorden for den sags skyld. Med en festivalstol er du altså sikret god komfort, så man kan sidde og drikke dejlige øl, mens man forhåbentlig nyder solen. En festival stol er et absolut must have når man er på festival, da det er afgørende for at man får den rette oplevelse på festival.

Hvad er vigtigt ved en festivalstol?

Det vigtigste ved en festivalstol er, at den kan holde et helt festival. Går stolen i stykker midt i festivalsugen, er det noget af det mest øv der kan ske. Derfor gælder det om at købe en stol i ordentlig kvalitet, for hvis den går i stykker, er den lige pludselig intet værd.

Det er også smart hvis stolen ikke vejer for meget. Dette vil bidrage til at du kan tage den med på farten, når du skal hen i andre camps. Det super fedt at have en stol med som ikke vejer så meget, så man bare lige kan tage den under armen.

Den skal også kunne foldes nemt sammen, så den ikke fylder meget. Dette vil være godt til at du kan pakke stolen sammen og ligge den i dit telt, når du selv er væk. Desuden er det også nemmere at gå rundt med en sammenfoldet stol over skulderen, end at gå og bære håbløst på en stol der er foldet ud.

En ting der siger sig selv, er at stolen skal holde til af hvert på en festival. Derfor skal skelettet til stolen altså være lavet af ordentlige ting. Stolen skal kunne klare at man vælter i den, eller at man har en søde pige siddende på skøddet i stolen.

Hvis man er på festival, og tager en stol med, så skal den uanset hvad have en kopholder. Nogle stole har en, andre har to, men man kan ikke købe en festivalstol uden kopholdere. Det er det vigtigste festivalstolen kan have, da det bare er det smarteste, og man åbner for mange flere muligheder med det.

Luksus festivalstol eller en billig Festivalstol?

Er man på udkig efter en god stol, kan man godt blive i tvivl om man skal vælge en dyr eller billig festivalstol. Nogen vælger blot at acceptere at stolen nok kommer til at gå i stykker, mens andre vægter højt at stolen holder hele festivalen, og at den kan tages med hjem efter.

Billig festival stol

Er man typen der godt kan være lidt for vild omkring ens stol, skal man ikke gå ud og bruge dyre domme på en festivalstol. Udover det, så vil en dyrere stol med større komfort være tungere og større. Så hvis man godt kan lide at være på farten med sin stol, og ikke bliver ked af det hvis den går i stykker, så skal man vælge en billig festivalstol.

Luksus festivalstol

Er man den mere rolige type på festival, som bruger det meste af tiden i sin camp når man ikke er til koncert, så skal stærkt overveje en luksus festivalstol. Har man den rette festivalstol, kan det være et kæmpe plus til ens oplevelse på festival. Man vil automatisk sidde bedre, og have bedre plads. Der vil nok også være nogle smarte features til stolen, som derfor gør den fordelagtig at have.

FAQ

Hvad er en festivalstol?

En festivalstol er en bærbar og ofte sammenklappelig stol, som er designet til at blive brugt ved udendørs begivenheder som festivaler.

Hvad er de vigtigste egenskaber ved en god festivalstol?

En god festivalstol skal være let, holdbar, komfortabel og nem at transportere. Det er også en fordel, hvis den kan klappes sammen til en kompakt størrelse. Sidst men ikke mindst bør den ikke være for dyr – da de har det med at kan blive stjålet på festivalen.

Hvor kan jeg købe en festivalstol?

Festivalstole kan købes i mange forskellige butikker, både online og i fysiske butikker. Vi har lavet en sammenligning af festivalstole der sælges online.

Hvor meget koster en festivalstol?

Prisen på festivalstole varierer afhængigt af mærke, kvalitet og funktioner. Du kan finde festivalstole fra omkring 100 Kr. og op til flere tusinde kroner.

Er der nogen regler for at brug af en festivalstol på festivaler?

Nogle festivaler har regler om, hvor og hvornår stole kan bruges. Det er altid bedst at tjekke festivalens regler før du tager afsted. Det er eksempelvis ikke alle festivaller, der tillader at man tager stolen med til koncerter, da det fylder mere end at stå op.