Festivaltelt

📑 Forbrugerguide til køb af festivaltelt, Januar 2021

📌 Find nemt det bedste festivaltelt i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke festivaltelt.

Top 5 telte til festivalen

Når man skal på festival er det vigtigt at man medbringer det rette festivaltelt. Dette er en forbrugerguide som hjælper dig med at finde det rette festivaltelt, til når du skal på festival. Det gælder om at finde det telt som passer til en. Nogle vælger at købe et pop up telt og andre vælger et normalt telt som man selv skal slå op. Det er forskelligt hvad folk foretrækker, men det er selvfølgelig noget man vælger selv.

I denne guide vil vi gennemgå de top 5 telte vi har fundet i vores tests. Nogle af dem er pop up telte og andre er normale telte. De er alle sammen af meget høj kvalitet, og derfor har det været svært at kategorisere teltene, men dette er et bud på hvordan det kan gøres.

1. Pop up telt 3-4 personer – Det ultimativt bedste festivaltelt

festival_telt_popup_telt
ForhandlerPrisKøb her

449 Kr.

Slå teltet lynhurtigt op

🌧️ God kvalitet der holder dig tør når det regner

Dette telt er af den ypperste kategori. Dette telt fra Festivalteltet er lavet til at have med på festival. Det er 2 lags, har ekstremt god plads samt at det er i godt stof. Det er perfekt til at kunne komme løbende ind på festivalpladsen og man så kan slå det op lynhurtigt. Det gør ens festivalsoplevelse meget nemmere, og det er derfor det er så fantastisk.

Pop up telt – slå dit telt op på under 2 minutter

Dette telt skal du blot kaste ud og så er det praktisk talt slået op. Der er ikke noget med at føre besværlige stænger gennem minimale huller, og at man så gøre det den forkerte vej. Dette festivaltelt er perfekt, da det slår sig selv op. Derfor ligger det her telt på en første plads, da det også er til en fantastisk pris.

2. Pop Up Telt 2 Personer – Det Smarte Festivaltelt

festivaltelt_pop_up_telt
ForhandlerPrisKøb her

349 Kr.

💤 Til dem som sover alene eller uden baggage

2 lags telt der beskytter dig hele natten

Dette telt er en variation af det andet. Dette er ligeså god kvalitet, og fungerer ligeså godt til festival. Derfor lander det på en anden plads, da disse to telte praktisk talt er lige gode. Når man skal have et godt festivaltelt gælder det om at det kan slås op hurtigt samt at man kan sørge for at blive holdt tør inde i det, og have god plads.

Til dem der sover alene eller uden baggage

Normalt siger man at to personer skal bruge et 3-4 personers telt, da der også skal være plads til baggage. Nogen tager dog afsted og har ikke så meget baggage med, så der kan man sagtens som to personer sove i et to personers telt. Dette telt er også optimalt i størrelsen til et kærestepar, eller blot en som godt kan lide at sove for sig selv. Denne person vil også have plads til hans baggage.

3. Den Smarte Pakke med 3 personers festivaltelt

festivaltelt_pakke_til_2_3_personer
ForhandlerPrisKøb her

699 Kr.

Få alt med du har brug for

🎉 Sørg for ikke at mangle noget til den fede uge

Denne løsning er lidt anderledes. Den er lavet til tre gutter der vil have det hele gjort nemt og billigt. Det hele kommer som en pakke, bestående af en masse forskellige ting. Disse ting er eksempelvis et telt som er rigtig god kvalitet. Der er godt med plads i teltet, og soveposer følger der også med. Det er alle mange behov der er dækket på festival.

Kodelås til at holde tingene sikret

Hvis man er væk fra sin camp, kan det godt være rart at kunne låse sit festivaltelt. Alle ens ting ligger i dette telt, så det er fedt at man kan føle sig sikker mens man er væk. Man ved aldrig hvad folk kan finde på, når man er på festival, så det er rart lige at have en sikring. Kodelåsen der følger med kan man bruge til at låse lynlåsene sammen, så ingen andre kan gå ind i teltet.

4. Gruppe-Pakken med 4 personers telt

festivaltelt_pakke_til_4_personer
ForhandlerPrisKøb her

1099 Kr.

🤝 Til dem der deler

🔒 Kodelås til at holde alle tingene sikret

Er man endnu flere som gerne vil sove i telt sammen, så kan man vælge denne pakke. Det er en udvidet version af den forrige pakke. Med denne pakke følger der et telt af aller højeste kvalitet. Det festivaltelt der følger med er perfekt til at sove 4 personer i, da der er super meget plads. Udover det så er stoffet til teltet meget god kvalitet, så man er sikret et fantastisk telt

At købe en pakke kan betale sig

Disse pakker er super smarte, da når man køber en pakke, så har man mange behov dækket allerede. Udover det kan man sagtens købe større pakker, med mere tilbehør. Det afhænger altså af hvad man vælger for en pakke. Det er også smart, da man så kan købe den pakke som er bedst tilpasset til en selv, så man kun har de ting man har brug for.

5. Klassisk 2 Personers telt

festivaltelt_i_god_kvalitet
ForhandlerPrisKøb her

239 Kr.

💨 Normalt telt med høj vindmodstand

Høj kvalitets produkt

Dette telt er til en fantastisk pris, i forhold til hvor godt et produkt det er. For sølle 230 kroner kan man tage dette festivaltelt med på festival. Der er god plads, samtidig med at man kan gå ind fra begge sider af teltet. Det er et telt som man selv slår op, med stænger og det hele, så det tager en lille smule længere tid. Dog er teltet lavet rigtig praktisk, så det er ikke noget problem.

Et højt vandsøjletryk sikrer dig at du er tør hele ugen

Desværre er det sådan, at nogle festivalsuger der regner det ekstremt meget. Om dagen er det ofte noget man kan ignorere, men når det er nat og man sover i sit telt, kan det være rart at man er helt tør. Vandsøjletrykket på dette telt er 3000 mm, så derfor er man sikret at blive holdt tør, selvom det skulle regne rigtig meget. Desuden vejer teltet sølle tre kilo, så det er super nemt at have med ind på festivalspladsen.


Festivaltelt – Hvilken størrelse burde man vælge?

Når man skal på festival, skal man selvfølgelig have et Festivaltelt med. Et telt til Festival er nødvendigt, da man skal have noget af sove i. Har man ikke det, bliver det hurtigt nederen når man har brug for at sove, efter at have drukket øl i 24 timer. Mange vælger at dele et telt med en ven eller to, så man kan spare nogle nemme penge. Andre foretrækker lidt ekstra privatliv, eller at bo med kæresten, og køber deres telt derefter. For at finde ud af hvilken størrelse festivaltelt man skal have skal man først og fremmest bestemme sig for en ting. Kommer man til at have bagage med ned på festivalen, som der er brug for plads til i ens festivaltelt. Man plejer som tommelfingerregel at tælle en persons bagage som en ekstra mand i tællingen, for et festivaltelt. Det vil sige hvis man er to personer, som begge har bagage med, så skal man helt sikkert have et 3-4 mands festivaltelt i stedet for blot et to mands festivaltelt. På den måde undgår man at ens telt bliver for småt til en, og man bliver nødt til at have bagagen stående et andet sted. Det er også altid lidt rart at have noget ekstra plads generelt, så man har lidt frihed. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget bagage man har, men det er altid en god ide at tælle 0,5 mand til en ekstra mand i teltet, når man regner hvilket telt man har brug for. 

Hvad er vigtigt når man vælger sit festivaltelt

Når man vælger sit festivaltelt skal man sikre sig en del ting. Først og fremmest skal man sikre sig man betaler den rette pris for det produkt man får. Det nytter ikke noget at betale overpris for et festivaltelt der slet ikke egner sig til festival. Derudover er det godt at sikre sig at teltet har et ordentligt vandsøjletryk, så man ikke ligger og sover i en swimmingpool, hvis det regner meget. Det er vigtigt at man sikrer sig at festivalteltet er egnet til at kunne tage lidt slag, hvilket et festivaltelt ofte gennemgår når man er på festival. Folk kan finde på at falde ned i teltet eller lignende. Et to lags telt er ofte et godt festivaltelt, da det andet lag sikrer ekstra mod regn, samt små dyr er det godt imod. Man skal helt sikkert sørge for at have et telt med nok plads, det er næsten noget af det vigtigste. Der er intet værre end at sidde med et telt der er alt for småt til dig og dine to gutter. Så hellere købe et telt der er en tand for stort, og leve som konger på festivalen. Sørg for at have alt det nødvendige grej til festival, da det ellers hurtigt kan blive nederen at være på festival. 

Pop up telt eller normalt festivaltelt – Hvad er bedst?

Når man skal på festival, er der to typer telt man kan vælge mellem. De fleste er lidt i tvivl hvad de store forskelle er. Derfor har vi lavet en lille oversigt over hvad der er af fordele ved de forskellige telte. Forskellene er der nødvendigvis ikke så meget af, da det oftere ligger i forskellene mellem de forskellige producenter. 

Festivaltelt – det klassiske

Et klassisk festivaltelt er super godt på rigtig mange punkter. Selvom man skal bruge lidt længere tid på at slå det op, får man også et mere robust skelet for teltet. Det er ofte et normalt festivaltelt som holder i længden, men det er også grundet designet. Stængerne er ofte stærkere, samt stoffet kan være lavet på en anden måde, da det kan foldes sammen. Dette gør altså i nogle tilfælde en forskel, men det er også meget afhængigt af vejret, om det overhovedet bliver nødvendigt. 

Pop up telt – Nyt er godt

Et pop up telt kan man også vælge som sit festivaltelt. Dette telt er super smart til festival, da man hurtigt kan slå det op, og så komme igang med at drikke øl. Man sparer en del tid ved at bruge et pop up telt som sit festivaltelt. Det er ikke nødvendigvis fordi at det er pop up telt at teltet bliver antaget som værende dårligere kvalitet. Det kommer an på hvor man køber sit telt henne, hvilken kvalitet det er i. Derfor skal man altså ikke udelukke pop up telt som telt til festival, da det i mange tilfælde blot sparer dig mange kræfter, da man ikke skal bikse med at slå teltet op.