Festivaltelt

📑 Forbrugerguide til køb af festivaltelt, Januar 2021

📌 Find nemt det bedste festivaltelt i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af det specifikke festivaltelt.

Top 5 telte til festivalen

Når man skal på festival er det vigtigt at man medbringer det rette festivaltelt. Dette er en forbrugerguide som hjælper dig med at finde det rette festivaltelt, til når du skal på festival. Det gælder om at finde det telt som passer til en. Nogle vælger at købe et pop up telt og andre vælger et normalt telt som man selv skal slå op. Det er forskelligt hvad folk foretrækker, men det er selvfølgelig noget man vælger selv.

I denne guide vil vi gennemgå de top 5 telte vi har fundet i vores tests. Nogle af dem er pop up telte og andre er normale telte. De er alle sammen af meget høj kvalitet, og derfor har det været svært at kategorisere teltene, men dette er et bud på hvordan det kan gøres.

1. Pop up telt 3-4 personer – Det ultimativt bedste festivaltelt

festival_telt_popup_telt
ForhandlerPrisKøb her

449 Kr.

Slå teltet lynhurtigt op

🌧️ God kvalitet der holder dig tør når det regner

Dette telt er af den ypperste kategori. Dette telt fra Festivalteltet er lavet til at have med på festival. Det er 2 lags, har ekstremt god plads samt at det er i godt stof. Det er perfekt til at kunne komme løbende ind på festivalpladsen og man så kan slå det op lynhurtigt. Det gør ens festivalsoplevelse meget nemmere, og det er derfor det er så fantastisk.

Pop up telt – slå dit telt op på under 2 minutter

Dette telt skal du blot kaste ud og så er det praktisk talt slået op. Der er ikke noget med at føre besværlige stænger gennem minimale huller, og at man så gøre det den forkerte vej. Dette festivaltelt er perfekt, da det slår sig selv op. Derfor ligger det her telt på en første plads, da det også er til en fantastisk pris.

2. Pop Up Telt 2 Personer – Det Smarte Festivaltelt

festivaltelt_pop_up_telt
ForhandlerPrisKøb her

349 Kr.

💤 Til dem som sover alene eller uden baggage

2 lags telt der beskytter dig hele natten

Dette telt er en variation af det andet. Dette er ligeså god kvalitet, og fungerer ligeså godt til festival. Derfor lander det på en anden plads, da disse to telte praktisk talt er lige gode. Når man skal have et godt festivaltelt gælder det om at det kan slås op hurtigt samt at man kan sørge for at blive holdt tør inde i det, og have god plads.

Til dem der sover alene eller uden baggage

Normalt siger man at to personer skal bruge et 3-4 personers telt, da der også skal være plads til baggage. Nogen tager dog afsted og har ikke så meget baggage med, så der kan man sagtens som to personer sove i et to personers telt. Dette telt er også optimalt i størrelsen til et kærestepar, eller blot en som godt kan lide at sove for sig selv. Denne person vil også have plads til hans baggage.

Den Smarte Pakke med 3 personers festivaltelt

festivaltelt_pakke_til_2_3_personer
ForhandlerPrisKøb her

699 Kr.

Få alt med du har brug for

🎉 Sørg for ikke at mangle noget til den fede uge

Denne løsning er lidt anderledes. Den er lavet til tre gutter der vil have det hele gjort nemt og billigt. Det hele kommer som en pakke, bestående af en masse forskellige ting. Disse ting er eksempelvis et telt som er rigtig god kvalitet. Der er godt med plads i teltet, og soveposer følger der også med. Det er alle mange behov der er dækket på festival.

Kodelås til at holde tingene sikret

Hvis man er væk fra sin camp, kan det godt være rart at kunne låse sit festivaltelt. Alle ens ting ligger i dette telt, så det er fedt at man kan føle sig sikker mens man er væk. Man ved aldrig hvad folk kan finde på, når man er på festival, så det er rart lige at have en sikring. Kodelåsen der følger med kan man bruge til at låse lynlåsene sammen, så ingen andre kan gå ind i teltet.

Gruppe-Pakken med 4 personers telt

festivaltelt_pakke_til_4_personer
ForhandlerPrisKøb her

1099 Kr.

🤝 Til dem der deler

🔒 Kodelås til at holde alle tingene sikret

Er man endnu flere som gerne vil sove i telt sammen, så kan man vælge denne pakke. Det er en udvidet version af den forrige pakke. Med denne pakke følger der et telt af aller højeste kvalitet. Det festivaltelt der følger med er perfekt til at sove 4 personer i, da der er super meget plads. Udover det så er stoffet til teltet meget god kvalitet, så man er sikret et fantastisk telt

At købe en pakke kan betale sig

Disse pakker er super smarte, da når man køber en pakke, så har man mange behov dækket allerede. Udover det kan man sagtens købe større pakker, med mere tilbehør. Det afhænger altså af hvad man vælger for en pakke. Det er også smart, da man så kan købe den pakke som er bedst tilpasset til en selv, så man kun har de ting man har brug for.

Klassisk 2 Personers telt

festivaltelt_i_god_kvalitet
ForhandlerPrisKøb her

239 Kr.

💨 Normalt telt med høj vindmodstand

Høj kvalitets produkt

Dette telt er til en fantastisk pris, i forhold til hvor godt et produkt det er. For sølle 230 kroner kan man tage dette festivaltelt med på festival. Der er god plads, samtidig med at man kan gå ind fra begge sider af teltet. Det er et telt som man selv slår op, med stænger og det hele, så det tager en lille smule længere tid. Dog er teltet lavet rigtig praktisk, så det er ikke noget problem.

Et højt vandsøjletryk sikrer dig at du er tør hele ugen

Desværre er det sådan, at nogle festivalsuger der regner det ekstremt meget. Om dagen er det ofte noget man kan ignorere, men når det er nat og man sover i sit telt, kan det være rart at man er helt tør. Vandsøjletrykket på dette telt er 3000 mm, så derfor er man sikret at blive holdt tør, selvom det skulle regne rigtig meget. Desuden vejer teltet sølle tre kilo, så det er super nemt at have med ind på festivalspladsen.