Ølbong

ølbongs de 7 bedste ølbong bedst i test

Den klassiske ølbong

Billigste ølbong
En klassiker
Ølbong_Billig

En klassisk ølbong er det sikre valg når du skal på festival. Til en pris på kun 69 Kr. koster den nogenlunde det samme, som et måltid vil koste dig på festivalen. Det betyder altså at det ikke er verden der går under, hvis man skulle gå hen og miste den. Den har en slange som er ekstremt fleksibel og holdbar hvilket også gør den super nem at tage med når man skal hen i andre camps.

Den sikre partystarter

Når man har en ølbong så kan man altid holde en fest. Det er en af de fedeste måder at komme i gang på, og med plads til op til tre dåseøl i tragten, så er denne ølbong super god. Udover det så har den et vandtæt håndtag, som gør at der ikke flyder lidt ekstra øl ud nogle steder. Håndtaget virker som på alle andre ølbongs, og kan drejes for at åbne.

Plads til op til 3 øl (af 330 ml.)
Håndtag med tæt lukkefunktion
Den billigste ølbong på markedet

Viking Ølbong 100 Cm.

Unikt design
Nem at have med

Denne ølbong er en klassiker. Har man været på festival har man uden tvivl taget en ølbong som denne. Med det hårde rør så den en mega nem at tage, og man er altid sikker på man ikke spilder når man tager den. Man kan endda tage den selv, hvilket jo er ret nice. Der er plads til to dåseøl i tragten, hvilket er den perfekte mængde når man skal skyde gang i festen.

All time bestseller

Ølbongen er lavet af VVS materialer og vejer kun 800 gram. Denne ølbong er efterhånden en klassiker når man er på festival. Det er noget af det sjoveste at have med til en campfest, da øllene flyver ned med en ølbong. Øllen kommer i en imponerende fart, og det er altid fedt at drikke ølbongs hvor man kan se øllen glide gennem røret. Denne ølbong er af ekstremt høj kvalitet, og det er derfor den er meget populær.

Plads til op til 3 øl (af 330 ml.)
Orginal ølbong – Patenteret design
VVS-håndtag – ikke én dråbe øl går til spilde

BongZilla – Ølbong med 8 slanger og kæmpe tragt

Nem at slå op & ned
Drik øl med 8 venner

En BongZilla er en ølbong af helt anden kaliber. Denne ølbong har en kæmpe tragt med plads til 4 l væske, samt at der så flyder væske ud gennem 8 slanger. Det betyder altså at man kan lave fællesdruk på en helt ny måde. Dog skal man være opmærksom på at man skal drikke otte personer fra den, da der ellers løber spildt væske ud i de andre slanger, men det kan uanset hvad drikkes, da det først kommer ud når man drejer på håndtaget

Den vildeste partystarter

Med plads til op til 4 liter væske, har man plads til 12 dåseøl i tragten. Det betyder at man hurtigt kan få gang i festen ved at køre den en eller to gange. Den er ligeså hurtigt som de andre ølbong, da man deler det op i otte personer. Den som drikker hurtigst får faktisk også mest hvis man har valgt at fylde tragten helt op. Derfor er BongZilla den absolut vildeste festival partystarter der findes.

Plads til op til 12 øl (af 330 ml.) – 4 liter i alt
8 slanger – kan sætte enhver fest i gang
Har en indbygget fod der fyldes op med vand, så ølbongen står solidt

Dobbelt ølbong – med 2 slanger

Plads til 4 øl
Drik om kap med en ven
dobblet_ølbong

Denne ølbong er lidt speciel, den har nemlig to tragter! Derfor kan man drikke af den to af gangen, og se hvem der drikker hurtigst. Det er mega fedt at gøre med vennerne, så man kan gøre det til en lille konkurrence. Den har en knækfri transparent slange, som gør det sjovt hvor man kan følge med. Man kan derfor se hvem der drikker hurtigst, og lave sjove konkurrencer med vennerne.

Let at have med rundt til de andre camps

Ligesom de fleste andre ølbong, så er denne ølbong super nem lige at tage under armen når man skal hen til en camp. Det som er mega fedt ved denne ølbong er, at når man har den med, kan man automatisk skabe en fest. Der er plads til hele 4 øl i, så man kan hurtigt få lidt væske ned med denne bong. Den vejer kun 350 gram, så den er super nem lige at have med under armen.

Plads til op til 4 øl (af 330 ml.)
2 slanger – drik om kap med en ven
Lav pris ifht. andre ølbongs

Beer Stick – Verdens hurtigste ølbong

Vildste partystarter
Rekordholder (1,39 sek)
BeerStick_Ølbong

En BeerStick er også super sjov. Det er den fordi man selv kan styre hvor meget man vil have på en gang. Man tager blot enden af kanylen i munden og så kan man trykke den i bund, så bliver væsken skubbet ind i munden på dig. Derfor er en BeerStick en fed kickstarter til festen da det kan gå meget hurtigt når man skal drikke øl fra den. Derudover er det ikke en som mange andre har, og derfor er den mere attraktiv til festerne.

Har plads til to dåseøl i røret

I og med BeerStick ikke har en tragt som sådan, så er der ikke plads til ligeså meget øl. En BeerStick har plads til omtrent 2 dåseøl, hvilket svarer til lidt over en halv liter. Det er den samme mængde man får som hvis man drikker fra en helt fuld BongZilla. Derfor er den super fed at have med, da man med en BeerStick kan drikke enormt hurtigt øl.

Original Apple oplader
Kablet kan udvides til 3 meters længde
MagSafe er en magnetisk oplader, der kobles af, hvis nogen går ind i ledningen.

Øltårn – Rygsæk med 2 Øltårne af 3 liter hver og dispenser

Indbygget kopholder
Nem at have med på ryggen

Denne mobile dispenser, bedre kendt som et øltårn, er perfekt til at holde campfest, da man altid bare kan hælde nyt øl i, og så kan folk fylde deres kopper op. Den er også god at have når man sidder og drikker i campen, da man så kan se hvem der kan drikke en hel en først. Der er altså plads til hele 3 liter, så det er lige 9 dåseøl man kan få ned i den, og så er man ellers godt kørende.

Kan også bruges på andre måder

Mange ved at når man er på festival, så er det fedt at have en kæmpe dunk med vand i ens camp. Det kan man også bruge denne til. Den kan som sagt opbevare 3 liter væske, så i løbet af dagen kan man have vand stående i skyggen i denne beholder. På den måde kan man sørge for at der er vand til alle, når det ellers er så lækkert og solrigt vejr.

Original Apple oplader
Kablet kan udvides til 3 meters længde
MagSafe er en magnetisk oplader, der kobles af, hvis nogen går ind i ledningen.

Dåse Ølbong – Den hurtigste måde at drikke en dåseøl

Drik dåseøl hurtigere
Skarp pris

En dåse ølbong, også kendt under navnet “The knockout” er en nyere gadget, der gør det langt hurtigere at drikke en dåse. Uanset om man drikke øl, cider eller en helt tredje læskedrik, virker det med denne ølbong.

Kan udvides og sættes sammen

Udvikleren af dåse ølbongen, har lavet modellen således at man kan tilkøbe en adapter, der gør det muligt at sætte den sammen med endnu en dåse ølbong. Det er muligt at sætte op til 6 sammen på samme tid.

Den hurtigste måde at drikke en dåseøl
Nem at montere
Det ekstra rør sikrer at øllen glider ud hurtigere

Oversigt: De 7 bedste ølbongs

En ølbong er noget af det absolut vigtigste man kan tage med på festival.

En ølbong er efterhånden gået hen og blevet essentiel at have med på festival. Det er blevet den nye måde som man skal drikke sin øl på, når det lige skal gå hurtigt. En ølbongs kan se ud på mange måder, men de har alle det samme formål, at drike øl hurtigt.

Har man en ølbong med på festival kan man aldrig gå galt i byen. Alle elsker ølbongs på festival, samt til privatfester også. Det er den vildeste partystarter, som uden tvivl er ligeså fed som beer pong og ølbowling, heldigvis går en ølbong bare lidt hurtigere. Derfor er det altså nødvendigt at have en ølbong med på festival.

Ølbong – din bedsteven på festival

Når man er på festival gælder det om at have det sjovt. Den sjov er noget som de fleste forbinder med at være lidt halvfulde samtidig. Festivaler er kendt for at være stedet hvor man drikker super mange øl. Derfor er det mega fedt hvis man har en ølbong med som partystarter, da alle elsker en ølbong. Det er nemt og hurtigt, og så skal man ikke tænke for meget på den dårlige smag som de fleste synes øllen har. Uanset hvad er den fed at have med, da man kan få en masse øl hurtigt ned.

Har man været på festival før, så ved man også godt at man tilbringer en del tid i sin camp hvor man drikker mange øl. Derfor er det fedt at have flere ølbong eller en BongZilla, da man så kan holde nogle fede fester med dem. Man kan ikke sige nej til en ølbong, hvis man lige får sendt en i hovedet, det gælder om at vise at man kan tage en ølbong hurtigst. Derfor kan det også være smart at have en BeerStick med, da man kan drikke endnu hurtigere med en BeerStick.

Hvorfor bruge en ølbong?

Der er flere fordele ved en ølbong. Den første er at den er sygt god til at sætte gang i festen så alle har det fedt. Samtidig hvis man har en BongZilla så kan man få flere med af gangen. Festen bliver altid lidt sjovere når folk bliver lidt fuldere, derfor er det smart at sætte gang i ens BongZilla i starten af festen, så alle får noget alkohol i blodet.

Den simple grund til at bruge en ølbong er selvfølgelig at det får en til at drikke øl hurtigere. Med en ølbong behøver man ikke at tænke over om øllen er varm eller om den smager dårligt. Det går nemlig så hurtigt at man ikke når at tænke over det!

Udover det, så er der lidt street credit i at kunne tage en ølbong hurtigere end de andre. Derfor kan man udfordre vennerne i en sjov drukleg om hvem der kan drikke en ølbong hurtigst i ens camp, hvor taberen så kan skylde resten af campen en ramme øl.

En sidste ting er at den bare er super smart at have med på festival. Til en billig pris kan man have det sjovt med den hele ugen. Det betyder at man kan have den med over alt, da man bare lige kan tage den under armen og hoppe hen i nabocampen med den. Derfor er en ølbong et must have når man er på festival.

Man kan ikke tage på festival uden en ølbong

Er man på festival uden en ølbong, er det efterhånden som at være på festivla uden et telt eller en pavillon i campen. Alle mennesker spørger efter en ølbong når de er i ens camp, og det gør de netop da den er en god partystarter og den er god til at få lidt alkohol i blodet.

Billig ølbong

En billig ølbong er fantastisk fordi den er billig og nem. Det er en af de mest simple måder at få alkohol i blodet på, når man lige skal varme op til koncerten senere på dagen. Derfor er det fedt at have en billig ølbong med.

BeerStick

En BeerStick er noget lidt andet. Den er enormt fed at have til festerne, da alle bare synes den er mega grinern. Derfor er den god til at få gang i festen i ens camp, da alle gerne lige vil prøve den.

BongZilla

En BongZilla er en ølbong af helt andet niveau. Det er til dem som godt kan lide at holde vilde camp fester med mange mennesker. Dem som drikker rigtig meget alkohol, for det er nemlig det som en BongZilla er god til.

FAQ

Hvad er en ølbong?

En ølbong er en gadget, der bruges til at drikke øl hurtigt. Den består typisk af et rør og en tragt, hvor øllen hældes ned i røret, mens personen drikker fra tragten.

Hvordan bruger man en ølbong?

For at bruge en ølbong, skal du først fylde tragten med øl. Derefter holdes røret op af en anden person, mens du tager røret i munden og åbner for håndtaget. Det er vigtigt at huske at drikke i et jævnt og kontrolleret tempo for at undgå at blive overvældet. Hvis man ikke kan drikke alt øllen, bør man lukke for håndtaget under akten, så det ikke går til spilde.

Hvorfor bruger folk en ølbong?

En ølbong bruges ofte ved fester, festivaler og sociale begivenheder, hvor folk ønsker at drikke øl på en sjov og hurtig måde. Det kan også være en form for konkurrence eller festleg, hvor man ser, hvem der kan drikke øllen hurtigst.

Er det sikkert at bruge en ølbong?

Brugen af en ølbong indebærer visse risici. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor meget alkohol man indtager, da det kan påvirke ens helbred og evne til at træffe fornuftige beslutninger. Derudover kan drikke hurtigt i store mængder øge risikoen for alkoholforgiftning eller opkastning. Det anbefales altid at drikke ansvarligt og kende sine grænser. Sidst men ikke mindst bør man huske at købe flere mundstykker, således at man ikke er flere om det samme undstykke og derved udgør en evt. smittefare.

Kan jeg bruge en ølbong til andre drikkevarer end øl?

Selvom ølbonger primært bruges til øl, kan de også bruges til andre drikkevarer som sodavand, juice eller vand. Det er vigtigt at rengøre ølbongen grundigt, hvis du bruger den til forskellige drikkevarer, for at undgå blanding af smag og bakterier.

Hvordan rengør jeg en ølbong?

For at rengøre en ølbong kan du skylle den med varmt vand og sæbe for at fjerne eventuelle rester af øl eller drikkevarer. Du kan også bruge en flaskebørste eller en pipettebørste til at nå ind i røret og fjerne eventuel ophobet snavs. Nogle ølbongs har også rengøringsudstyr udviklet specielt til formålet. Sørg for at skylle grundigt og lade ølbongen tørre helt, inden du bruger den igen.