Sex på Roskilde Festival – Derfor har vi oftere sex på festival

sex_på_roskilde_festival_coverbillede

Sex på Roskilde Festival er ikke en sjældenhed. Faktisk vil de fleste gæster, der besøger landets største festival hver sommer, nok nærmere svare at det er en selvfølge.

Kunne du finde på at have sex på Roskilde Festival?

Signe, 22 år: JA!

Frederikke 23 år: JA!

Mie, 25 år: Øhh?… Ja.

PIGERNE FRA ROSKILDE: “SÅDAN SCORER DU OS PÅ FESTIVALEN” fra mmm.dk, 2015

På Roskilde Festival i 2015, blev 19 piger adspurgt, om de kunne finde på at have sex på festivalen – og det var et ja fra alle festivalglade piger.

Men hvorfor har vi mere sex på Festivalen? For i bund og grund er det jo langt mere besværligt, hygiejnen er ikke som den er derhjemme og dobbeltsengen er skiftet ud med et liggeunderlag eller en altid flad luftmadras.

Svaret kan også findes af pigerne, der nævner er man nok er mere “loose” omkring tingene. Men endnu vigtigere af Roskilde Festivals eget magasin Orange Press, der i 2019 havde fokus på sex på festivalen, hvor man blandt andet mødte Moeisha, der havde været på festival både som mand og som kvinde og var gået igennem en kæmpe personlig udvikling. Men ligeså i det store portræt af Mads, Laura og Emil på hhv. 20, 19 og 21 år, der for første gang havde sex alle tre sammen helt ud af det blå.

På en festival møder man konstant nye mennesker, oftest fremmede. Og når man er i blandt 100.000 festglade, typisk fulde og liderlige fremmede, kan man aprøve nye sexuelle grænser man altid havde brudt derhjemme.

Vores to “must have” produkter til festivalsex

Altid sikker sex – Undgå uheldig overraskelser efter festivalen…
ForhandlerPrisKøb her

35 Kr.

Intimservietter fra Vush – et must til hurtig festivalsex
ForhandlerPrisKøb her

69 Kr.

Bedre festivalsex: 5 ting der giver bedre festivalsex

Selvom at sex på festivalen kan være nyt, spændende og opstå midt i nuét, kan det ikke kom som en chok for nogen at det er bøvlet, uhygiejnisk og typisk ikke særligt frækt at have sex i et festivaltelt eller det fri. Men man heldigvis gøre rigtigt meget for at få bedre sex på festivalen. Her er vores 5 bud på bedre festivalsex:

  • Gå i bad ofte

Det kan ikke komme som noget chok for nogen, at nøgleordet er hygiejne når man skal være tæt sammen med andre. Og har man stået og svedt i flere timers lange koncerter, er man ikke særligt indbydende

  • Det starter med et kys

Efter hygiejne kommer mundhygiejne. Der er ikke mange mennesker der tænder på et kys der smager af lunkne fadøl og junkfood. Sørg for at have tandbørste, tandpasta, tyggegummi og evt. mundskyld med på festivalen

  • Husk nu at bruge kondom

Chancen for at få sex uden kondom med en der ikke er en kæreste eller en fast partner er alligevel 0 på en festival. Så skån dig selv for at have en sexsygdom resten af sommeren og tag kondomer med på festivalen.

  • Bedre sex med produkter

Der findes et utal af produkter der kan løfte ens sexoplevelse. Blandt de mange sexlegetøj til par, vil vi helt klart anbefale at man tager vandbaseret glidecreme med, samt intime vådservietter.

  • Husk nu at have det sjovt!

Sex skal være sjovt – og gerne endnu sjovere på en festival. Slip fantasien løs og lad dig selv afprøve grænser. Hvem siger du ikke finder dit livs kærlighed foran orange scene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *